Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Ancu Dincă la Expoziția TRADIȚIE ȘI SĂNĂTATE 5 – 8 decembrie 2013

Ancu Dincă la Expoziția TRADIȚIE ȘI SĂNĂTATE 5 – 8 decembrie 2013

Ancu Dincă la Expoziția TRADIȚIE ȘI SĂNĂTATE 5 – 8 decembrie 2013

Ancu Dincă s-a alăturat demersului susținut de un grup de inițiativă în vederea promovării unei expoziții altfel pentru publicul bucureștean.

Prin intermediul acestei expoziții cu vânzare organizat în perioada 5 – 8 decembrie 2013 puteți interacționa cu producători autentici, meșteri populari, remedii naturale și specialiști în medicina integrativă. Expozanții vor oferi produse realizate chiar de ei și vor evidenția virtuțile curative ale remediilor.

Împreună cu colaboratorii medici, fizicianul Ancu Dincă vă stă la dispoziție pe perioada Expoziției TRADIȚIE ȘI SĂNĂTATE cu informații, lămuriri și consultații pe toată perioada manifestării. Consultația costă 200 lei și cuprinde: investigația energetică și funcțională a întregului organism, la nivelul organelor și sistemelor, testarea remediilor terapeutice pe care pacientul le administrează (medicamente, unguente, ceaiuri, injecții, alte remedii), testarea dispozitivelor Ancu Dincă, testarea oricăror remedii naturale pe care medicul le consideră utile și, în final, se va întocmi schema de tratament și se vor oferi toate informațiile referitoare la conduita pacientului pe perioada tratamentului. Dacă pacientul are și un dosar medical este foarte bine dacă îl va avea la îndemână. Nu este obligatoriu ca pacientul să își facă anumite investigații medicale.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close