Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Scrisoare de Mulțumire 10.12.2013

Scrisoare de Mulțumire 10.12.2013

Scrisoare de Mulțumire 10.12.2013

Stimați Expozanți,

Este o mare onoare pentru mine să vă adresez aprecierea și respectul pentru eforturile pe care le-ați depus pentru a onora cu prezența dumneavoastră prima ediție a expoziției Tradiție și sănătate.
Participarea la această acțiune reprezintă manifestări ale generozității și preocupărilor Domniilor Voastre pentru susținerea unui stil de viață sănătos și autentic.
Vă rog să-mi permiteți ca în numele organizatorilor și al meu personal să vă adresez cele mai calde mulțumiri și urări de bine!
Totodată îmi exprim speranța că la următoarea ediție a expoziției Tradiție și Sănătate ne vom bucura împreună de succese pe care vi le doresc împlinite până la întâlnirea viitoare.

Cu recunoștință,
Ancu Dincă

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close