Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Biorezonanta

Biorezonanta

Experienta completa cu intreg portofoliul de dispozitive Ancu Dinca, consultanta personalizata si sfaturi referitoare la tehnici si remedii pentru o sanatate durabila

Scaneaza-ti organismul cu ajutorul biorezonantei!

Sistemul de biorezonanta Oberon este un dispozitiv computerizat dezvoltat de o chipa interdisciplinara de medici, fizicieni, biologi si programatori ai Institutului de Psihofizica Practica (IPP) din OMSK – Federatia Rusa.

Aparatul de biorezonanta colecteaza informatia unica existenta in aura fiecarei fiinte, prin emiterea „undei de soc” entropic. Frecventele specifice diferitelor boli, simptome, microorganisme, alergeni etc sunt memorate in baza de date a softului aparatului. Scanarea ne evidentiaza gradul de suprapunere a frecventelor culese de la pacient cu frecventele standard standard din baza de date. Astfel, se pot identifica suprapuneri aproape perfecte ale frecventelor (dezvaluind rezolutia afectiunii) sau, dimpotriva, indepartate (accesand distanta dintre frecventa slaba identificata si frecventa standard a afectiunii). Aparatul este un generator non-linear cuantic de oscilatii de natura electromagnetica ce interfereaza cu biocampul informational al creierului.

O pereche de casti adaptate cu magnetoinductori, asezata pe capul pacientului, emite serii de campuri magnetici cu diferente de frecventa de 0,1 Hz, cu o intensitate de maxim 20 mT, amplitudini variabile. Intervalul frecventelor modulate este cuprins intre 1,8 – 8,2 Hz, in functie de organele analizate. Astfel, organele devin „permeabile” si aparatul inregistreaza frecventele pacientului.

Orice structura din organismul uman supusa actiunii sistmului de biorezonanta va genera raspunsuri cu frecvente proprii. Aceste raspunsuri se vor colecta cu statutul de etalon pentru pacient si se vor compara cu etaloanele din baza de date. In final informatiile despre pacient vor fi grupate si decriptate pentru generarea raspunsurilor privind afectiunile depistate.

Investigatia prin biorezonanta este o metoda blanda si comoda, fara reactii adverse. Este o metoda de diagnosticare care permite urmarirea starilor de tranzitie de la sanatate la boala si invers.

Avantajul sistemului de biorezonanta Oberon consta in posibilitatea de a stabili biocompatibilitatea dintre un pacient si un remediu. Astfel, se poate stabili care este rata de eficienta a unui remediu in raport cu etalonul pacient. Rezultatele astfel obtinute vor sta la baza stabilirii protocolului terapeutic recomandat de medic.