Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DNRN-5 ®

DNRN-5 ®

DNRN-5 ®

DNRN-5DNRN-5® – DISPOZITIV DE MĂRIRE A PERIOADEI DE CONSERVARE A ALIMENTELOR DIN FRIGIDER ŞI DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A CALITĂŢII ACESTORA.

COMANDA ON-LINE

Dispozitivul acţionează în interiorul frigiderului, conferind alimentelor o compoziţie biochimică care permite mărirea termenului de valabilitate şi îmbunătăţeşte calităţile gustative, olfactive, fizico-chimice şi nutritive.

Pentru obţinerea unor produse cu calităţi îmbunătăţite şi cu o perioadă de conservare mai mare, dispozitivul trebuie amplasat în interiorul frigiderului, pe uşă.

Alimentele pe care le consumăm astăzi ne încarcă cu energii fără valoare, dezechilibrate, care vor duce la o suprasolicitare a sistemului energetic uman. Imaginea din stânga este sugestivă în acest sens.

Albul este murdar, tendinţa fiind ca celelate culori să îl inlocuiască. Deci se evidenţiaza energiile dezechilibrate acumulate datorită modului de hrănire a animalelor, a modului de tăiere şi prelucrare a cărnii. În imaginea din dreapta carnea a fost „tratata” cu dispozitivul DNRN-5®. Roşul indică faptul că aportul de energie pe care îl va oferi carnea va amplifica vitalitatea organismului uman. Violetul genereaza încetinirea dezvoltării şi proliferării unor celule alterate.

Dispozitivul se fixează în interiorul frigiderului, pe uşă.

COMANDA ON-LINE