Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DNRN-1 ®

DNRN-1 ®

DNRN-1 ®

DNDRN-1DNRN-1® DISPOZITIV DE NEUTRALIZARE A RADIATIILOR NOCIVE PRODUSE DE TELEFONUL MOBIL.

Dispozitivele DNRN-1® NU mai sunt disponibile datorită tehnologiilor implementate în noile telefoane mobile!

Acest dispozitiv este destinat protejării organismului uman împotriva radiaţiilor nocive produse de telefoanele mobile. Dispozitivul trebuie amplasat în carcasa telefonului mobil, sub acumulator, cât mai aproape de antenă.

În fotografia din stânga este prezentată aura unui telefon mobil aşa cum a fost cumpărat din magazin. Câmpul nociv este evidenţiat de culoarea galben-murdar, iar în această stare aparatul este un „vampir energetic”. Roşu-murdar evidenţiază energia negativă, perturbând acumularea energiei vitale din mediu.

În fotografia din dreapta este prezentată aura aceluiaşi telefon mobil după fixarea dispozitivului DNRN-1® în carcasa acestuia, cât mai aproape de antenă. În locul culorii galben au aparut culorile alb si violet, ceea ce evidenţiază un câmp cu înaltă frecvenţă vibratorie, astfel încât aparatul a devenit şi generator de energie vitală prin intermediul autoconvertorului pasiv de bandă largă conţinut de acest tip de dispozitiv.

Cu ajutorul unui aparat care vizualizează aura organismului uman – Aura Video Station – s-a realizat un experiment pentru a demonstra nocivitatea telefoanelor mobile asupra oamenilor. Subiectul, femeie, de 35 de ani care purta de câţiva ani asupra sa un telefon mobil şi lucra la calculator, a fost analizat din punct de vedere al aurei organismului şi al activitatii chakrelor în trei situaţii:

  • când persoana nu a avut asupra sa nici un aparat;
  • când persoana a avut asupra sa telefonul mobil aşa cum l-a cumpărat din magazin;
  • când persoana a avut asupra sa telefonul mobil în care a fost introdus un dispozitiv de neutralizare a radiatiilor nocive – DNRN-1®

În prima situaţie, culoarea aurei organismului este roşie închisă, culoarea cu cea mai joasă frecvenţă din spectrul de culori. Activitatea chakrelor, evidenţiată prin forma, dimensiunea şi culoarea acestora, este la nivel mediu. Chakra de la baza coloanei vertebrale este mai largă, deci cu o uşoară hipersensibilitate; chakra din creştetul capului este rotundă, dar uşor închisă, iar celelalte chakre sunt rotunde, în culori vii. Deci, organismul funcţioneaza la parametri optimi, nefiind bombardat cu radiaţii nocive. Aceste lucruri sunt susţinute şi de nivelul la care funcţionează fiecare chakră, aşa cum reiese din imaginea următoare. Astfel, chakra de la baza coloanei vertebrale are o activitate uşor sub limita optimă (60%), în timp ce toate celelalte se situează între 70% şi 80%. Dimensiunea aurei, aşa cum reiese din imagine este de 70 unităţi, deci o dimensiune medie. În ansamblu, echilibrul activităţii chakrelor este situat la nivelul de 70, iar frecvenţa la care lucrează chakrele este aceea a culorii bleu.
În a doua situaţie, culoarea aurei organismului este portocalie, deci o culoare cu o fregvenţă mai ridicată decât în primul caz, dar totuşi destul de scăzută. Aura este întrepătrunsă de câmpul nociv produs de telefonul mobil. Acest lucru este evidenţiat prin culoarea neagră prezentă în aură. La nivelul activităţii chakrelor se constată modificări în funcţionarea acestora. Chakra de la baza coloanei vertebrale este largă, deschisă la culoare, dovedind hiperactivitate, lucrând la un potenţial de 50%. Chakra de la ombilic şi chakra celui de-al treilea ochi sunt rotunde, usor micşorate, şi lucrează la parametrii de 70%-80%. Chakra de la creştetul capului şi chakra de la baza gâtului sunt foarte mici, cu o activitate foarte scăzută, lucrând la numai 10% din potenţial. Chakra inimii este mai largă, mai deschisă la culoare, iar chakra din plexul solar este rotundă, dar are o culoare mai închisă, iar nivelul la care lucrează este foarte redus, adică 30%. Nivelul la care lucrează chakrele în aceasta situaţie este mult mai scăzut decât în prima. Dimensiunea aurei este de 50 unităţi, mult inferioară faţă de situaţia precedentă, iar echilibrul activităţii chakrelor este situat la nivelul de 50 iar frecvenţa de lucru corespunde culorii verde, deci mai scazută decât în prima situaţie.
În a treia situaţie, culoarea aurei organismului este roşie, deci o frecvenţă situată între cele doua cazuri prezentate până acum, dar oricum tot scăzută. Modificările survenite faţă de situaţiile anterioare sunt evidente. Astfel, cu excepţia chakrei de la baza coloanei vertebrale, care este uşor mărită, toate celelalte sunt rotunde, viu colorate, ceea ce dovedeşte că organismul tinde către echilibru. Activitatea chakrelor se situează între 70% şi 80% din potenţial. Dimensiunea aurei este medie, de 70 unităţi, iar în ansamblu chakrele lucrează la frecvenţa culorii albastru şi se situează la nivelul de 80.

Prin intermediul acestor date am dorit să demonstrăm acţiunea nocivă a telefonului mobil asupra organismului uman şi a centrilor săi energetici, precum şi modul în care dispozitivul DNRN-1® înlătură acest efect negativ.

Dispozitivele DNRN-1® NU mai sunt disponibile datorită tehnologiilor implementate în noile telefoane mobile!