Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DNRN-GSM L®

DNRN-GSM L®

DNRN-GSM L®

DNRN-GSM LDNRN-GSM L®

COMANDA ON-LINE

Antenele de retransmisie pentru telefonia mobilă şi pentru televiziune amplasate pe blocuri, pilonii operatorilor de telefonie mobilă amplasaţi în sate, chiar în curţile oamenilor – toate acestea generează radiaţii nocive pentru populaţia din zona de acţiune a acestora.

Prin amplasarea unui dispozitiv DNRN-GSM L într-o locuinţă aflată în raza de acţiune a pilonilor sau antenelor, se pot neutraliza aceste câmpuri nocive pe o suprafaţă de circa 60mp, refăcându-se climatul optim din spaţiul respectiv.

COMANDA ON-LINE

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close