Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DIEE ®

DIEE ®

DIEE ®

DIEEDIEE® – DISPOZITIV DE ÎNCĂRCARE ŞI ECHILIBRARE ENERGETICĂ A ORGANISMULUI UMAN.

Comanda online!

DIEE® trebuie folosit în principal pentru menţinerea stării optime de sănătate, precum şi în situaţiile în care organismul este deja afectat în vederea stagnării, ameliorării sau vindecării unor afecţiuni. Oportunitatea unui tratament cu dispozitivele de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman trebuie apreciată în funcţie de severitatea afecţiunii, în mod individual şi numai în baza unei consultaţii medicale la unul din cabinetele omologate pentru utilizarea dispozitivelor Ancu Dincă. Dispozitivele se folosesc numai cu recomandarea medicului şi numărul acestora se stabileşte în funcţie de afecţiunile pe care pacienţii le acuză.

Pentru protecţie generală sau pentru obţinerea unui echilibru energetic, se recomandă purtarea a două dispozitive de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman, unul în zona ficatului, iar altul ca medalion sub stern în timpul zilei. Seara, înainte de culcare, medalionul se dă jos de la gât şi se pune sub cearşaf, la nivelul picioarelor. În timpul efectuării băii dispozitivele se îndepărtează.

Pentru tratarea diferitelor afecţiuni, alegerea tratamentului optim cu DIEE® trebuie făcută sub directa observaţie a unui medic şi conform schemei de tratament pe care medicul o deţine.

Durata unui tratament durează între 6 luni şi 2 ani, în funcţie de natura şi gravitatea afecţiunilor.

Dispozitivul de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman poate acţiona şi singur, dar şi în combinaţie cu metode de tratament alopate sau naturiste.

În situaţia în care pacientul urmează şi un alt tip de tratament, în paralel cu cel bazat pe dispozitivele Ancu Dincă trebuie să urmeze strict indicaţiile medicului, acesta din urmă fiind singurul în măsură să decidă modificarea, continuarea, sau întreruperea tratamentelor.

Verificarea prin mijloacele de investigaţie ale medicinii alopate este absolut necesară, deoarece poate confirma eficienţa acestei metode terapeutice, precum şi repetabilitatea unor rezultate favorabile pe un număr mai mare de cazuri.

Dispozitivul de încarcare şi echilibrare energetică „Ancu Dincă” nu este un „panaceu”, ci un dispozitiv ce contribuie la crearea condiţiilor de tratare a organismului, de fortificare a acestuia şi de prelungire a activităţii vitale.

Acţiunea acestuia este de optimizare sinergetică a corpului uman. Dezechilibrele care apar la nivelul corpului energetic sunt corelate, în prima fază, prin mecanismele de autoreglare energetică. Dacă modificările respective sunt de la început mari (instalate brutal) sau sunt moderate, dar persistente în timp, mecanismele de reglare pot fi depăşite. În această situaţie anomaliile energetice devin permanente şi încep să se exprime la nivelul corpului fizic. Forţa vitală preluată de dispozitivul de încărcare şi echilibrare energetică va fi dirijată şi va interfera cu biocâmpul fiinţei umane, după care va pătrunde în corpul energetic al acesteia influenţând benefic corpul fizic.

Fiecare organ din corpul uman are o frecvenţă vibratorie specifică.

Dispozitivele de încărcare şi echilibrare energetică transformă îşi adaptează frecvenţele energetice diverse din mediul înconjurator în frecvenţe specifice fiziologiei umane. Modificările structurale şi funcţionale ale organelor anatomice sunt secundare unor modificări ale organelor energetice respective. Această succintă descriere a mecanismelor de transfer energo-informaţional, pe care DIEE® le mediază, este în principal corectă. Totuşi, mecanismele bio-fiziologice care fac posibile aceste transferuri nu sunt pe deplin elucidate de stiinţa modernă. În schimb, ele fac obiectul de interes a conexiunii dintre homeopatie şi biofotonică. Ansamblul de plante din interiorul dispozitivului joacă un dublu rol. Substanţa activă laser-biologic activează energetic minilaserul tehnologic pe care fiecare dintre dispozitivele informaţionale îl cuprinde, iar substanţa activă homeopatică generează un ansamblu de consecinţe informaţionale la nivelul corpului uman.

Funcţionalitatea dispozitivului este iniţiată de către forţa vitală universală, care joaca rolul unui laser cosmic cu totul special, mai exact acesta este pasiv în stare normală şi se activează în prezenţa unui câmp bio-electro-magnetic anormal sau sub influenţa radiaţiei biocâmpului uman. Concluziile cercetărilor noastre se bazează pe mii de cazuri supuse experimentelor. Dintre acestea am selectat citeva cazuri exemplificative. Iată care au fost rezultatele:

Exemplul 1 – Tânăra de 24 ani, cu chisturi ovariene şi uter retrovers. Au fost făcute în aceeaşi zi atât fotografia Kirlian-Dumitrescu, cât şi ecografia.

La începutul tratamentului, din punct de vedere energetic, prezenţa negrului, a galbenului şi a verdelui evidenţiaza existenţa unor probleme destul de grave de sănătate. Lucru confirmat şi de examenul ecografic.

Aura este uşor descentrată spre dreapta, unde afecţiunea este mai gravă.

După două luni de la începerea tratamentului, din punct de vedere energetic galbenul s-a transformat în alb, verdele a devenit violet, iar negrul a devenit roşu în diverse nuanţe semnificând o îmbunătăţire a stării energetice a zonei analizate. Examenul ecografic confirmă datele deja obţinute din imaginea aurei, chistul de pe ovarul drept micşorându-şi dimensiunea la 2,4 / 2,4 cm.

Formaţiunea din partea stângă, având duritate foarte mare nu a putut fi resorbită. Prin energia înmagazinată şi-a mărit volumul prin micşorarea densităţii, fenomen care se va observa în imaginea următoare.

După patru luni de la începerea tratamentului, din imaginea aurei rezultă că roşul semnifică creşterea vitalităţii şi rezistenţei organismului faţă de dezechilibrul existent. Albul s-a extins, deci tendinţa este de vindecare. Chistul de pe ovarul stâng precum şi cel de pe ovarul drept prezintă o diminuare semnificativă a dimensiunilor evidenţiat de examenul ecografic.

În imaginea aurei, la 5 luni de la începerea tratamentului, roşul reprezintă vitalitate, albul şi violetul dovedesc că organismul are deja suficientă energie proprie pentru a lupta singur cu boala. Deja ovarul stâng nu mai prezintă nici o formaţiune anormală iar chistul de pe ovarul drept este foarte mic conform ecografiei.

Dupa 8 luni de la începerea tratamentului, vitalitatea organismului este în continuă expansiune. Aceasta este necesară pentru a pune în evidenţă vindecarea definitivă. Examenul ecografic dovedeşte acest fapt.

Exemplul 2 – Femeie, 66 de ani, alergică la medicamente, diagnosticată cu osteoporoză.

În partea stângă se observă starea iniţială a coloanei lombare, iar în partea dreaptă rezultatul tratamentului cu dispozitive după nouă luni.

În imaginile următoare sunt prezentate rezultatele de laborator privind osteodensitometria sistemului osos al pacientei în trei ipostaze: înainte de începerea tratamentului cu dispozitivele „Ancu Dincă”, după 4 luni şi după 9 luni de la începerea acestui tratament.

Exemplu 3 – La Institutul Oncologic din Bucureşti, s-a efectuat un experiment asupra unei femei de 55 de ani cu o tumoare inoperabilă la unul dintre sâni. Această tumoare era urmărită de medicul specialist de peste 5 ani.

Cu ajutorul unei termografii computerizate s-a obţinut imaginea tumorii. Ulterior s-a fixat câte un dispozitiv pe fiecare sân, iar dupa cincisprezece minute s-a reluat experimentul. Rezultatul a fost că imaginea tumorii de pe ecranul termografului a dispărut. Concluzia medicului specialist oncolog este că aceste dispozitive au capacitatea de a scădea temperatura masei tumorale cu 2,2 grade ceea ce înseamnă că celulele tumorale ajung la aceeaşi temperatură cu celulele sănătoase deci nu se mai pot înmulţi. Efectul dispozitivelor în timp este de a energiza organismul pentru ca acesta să elimine pe căi fiziologice obişnuite masa tumorală.

Prezentarea acestor cazuri dovedeşte că verificarea prin mijloacele de investigaţie ale medicinii alopate este absolut necesară, deoarece confirmă eficienţa acestei metode terapeutice, precum şi repetabilitatea unor rezultate favorabile pe un număr mai mare de cazuri. Dispozitivul de încărcare şi echilibrare energetică „Ancu Dincă” nu este un „panaceu”, ci un dispozitiv ce contribuie la crearea condiţiilor de tratare a organismului, de fortificare a acestuia şi de prelungire a activităţii vitale.

Comanda online!