Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DEA ®

DEA ®

DEA ®

DEADEA® – DISPOZITIV DE ENERGIZARE A APEI

COMANDA ON-LINE

Apa este o substanţă vie foarte specială, ea acoperind două treimi din suprafaţa planetei Pământ şi constituind 99% din moleculele ce alcătuiesc corpul uman. Apa poate fi încărcată şi poate depozita diferite tipuri de energie subtilă. Nu întâmplător apa este suport pentru prepararea remediilor homeopate, unde proprietăţile medicamentului fizic care a fost realizat folosind planta sunt eliminate, rămânând cantităţile energetic-subtile care sunt absorbite de apă pentru a fi predominante.

Prin aplicarea DEA® sub fiecare recipient cu apă, se va obţine o nouă calitate cu proprietăţi benefice pentru organismul uman. Apa tratată astfel va putea fi folosită şi după perioade mai lungi de timp. În fapt, acest dispozitiv restabileşte echilibrul energo-informaţional al apei şi al alimentelor consumate. În cadrul cercetărilor efectuate de-a lungul ultimilor ani, s-a constatat eliminarea instantanee a dioxidului de carbon, mărirea pH-ului apei, neutralizarea nitriţilor, eliminarea clorului rezidual şi polarizarea moleculei de apă prin modificarea unghiului dintre molecula de oxigen şi cea de hidrogen.

Nu trebuie decât să lăsaţi dispozitivul DEA® sub recipientul cu lichid între 3 şi 5 minute, iar lichidul pe care îl veţi consuma va avea calităţi deosebit de benefice pentru organismul uman.

În imaginea din stânga este prezentată o sticlă cu apă luată direct de la robinet din Bucureşti. Câmpul negru-verde din jurul sticlei indică impuritatea apei potabile, al cărei consum regulat ar duce la îmbolnăviri şi chiar decese.

Verdele şi galbenul pun în evidenţă energiile negative acumulate în lichid.

În imaginea din dreapta, dispozitivul a fost fixat sub sticlă, iar după 3 minute, s-a constatat expansiunea câmpurilor colorate în alb şi bleu dovedind purificarea apei.

COMANDA ON-LINE