Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DNRN-3 ® – DNRN-4 ®

DNRN-3 ® – DNRN-4 ®

DNRN-3 ® – DNRN-4 ®

DNRN-3, DNRN-4DNRN-3® – DNRN-4®

DNRN-3® – DISPOZITIV DE NEUTRALIZARE A RADIAŢIILOR TELURICE DIN SPAŢIILE DE LOCUIT (CAMERE).

COMANDA ON-LINE

Dispozitivul protejează împotriva radiaţiilor nocive provenite din pământ sau datorită materialelor folosite în construcţii. Pentru protejarea organismului uman împotriva radiaţiilor telurice în spaţiile de locuit, dispozitivul trebuie amplasat în cameră şi fixat pe tăblia patului, sub blatul mesei sau în centrul camerei, după posibilităţi.

DNRN-4® – DISPOZITIV DE NEUTRALIZARE A RADIAŢIILOR TELURICE DIN SPAŢIILE DE LUCRU (HALE, BIROURI, ETC.)

COMANDA ON-LINE

Pentru protejarea organismului împotriva radiaţiilor telurice din spaţiile de lucru, dispozitivul se amplasează în birou şi se fixează sub tăblia biroului sau a mesei de lucru.

În figura din stânga, culorile galben şi roşu închis indică faptul că în spaţiul testat (Hotel Helios din Bucureşti) energiile erau de joasă fregvenţă. În imaginea din dreapta se vede acelaşi spaţiu iar culorile bleu şi alb indică câmpuri energetice favorabile obţinute după fixarea unui dispozitiv DNRN-3® în zona supusă experimentului.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close