Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Consultatie

Consultatie

Centrul de Medicina Naturala Ancu Dinca promoveaza conceptul de medicina integrativa, urmarind asocierea remediilor alopate si complementare, pentru o solutie terapeutica personalizata. Protocoalele terapeutice recomandate de Centrul de Medicina naturala Ancu Dinca se bazeaza pe dispozitivele Ancu Dinca (sau, asa cum sunt denumiti in literatura de specialitate, modulatori bio-fito-dinamici de tip Ancu Dinca), acestea acoperind toata gama de afectiuni.

Centrul de Medicina Naturala Ancu Dinca promoveaza scanarea cu aparatura de biorezonanta (Oberon) care se realizeaza cu un dispozitiv computerizat, dezvoltat de o chipa interdisciplinara de medici, fizicieni, biologi si programatori ai Institutului de Psihofizica Practica (IPP) din OMSK – Federatia Rusa. Dispozitivul este utilizat pentru examinarea caracteristicilor tesuturilor, celulelor, enzimelor, moleculelor si cromozomilor in vederea urmaririi dinamicii tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate si invers. Scanarea este o metoda non-invaziva, rapida si fara contraindicatii care evidentiaza vulnerabilitatea tesuturilor, organelor si sistemelor inainte ca manifestarile patologice sa fie evidentiate prin metode imagistice (ecografie, tomografie, PET etc.) sau prin analize de laborator.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close