Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home DNRN-2 ®

DNRN-2 ®

DNRN-2 ®

DNRN-2DNRN-2 ® DISPOZITIV DE NEUTRALIZARE A RADIAŢIILOR NOCIVE PRODUSE DE CALCULATOARE, TELEVIZOARE, CUPTOARE CU MICROUNDE.

COMANDA ON-LINE

Acest dispozitiv este destinat protejării organismului uman împotriva radiaţiilor nocive produse de televizoare, cuptoare cu microunde şi computere. Dispozitivul trebuie amplasat pe carcasa monitorului, a televizorului, a cuptorului cu microunde.

În fotografia din stânga este prezentată aura unui calculator (laptop) aşa cum a fost cumpărat din magazin. Se observă că în imagine apare acelaşi spectru de culori ca şi în cazul telefonului mobil. Câmpul nociv este evidenţiat de culoarea galbenă, iar în această stare aparatul este un „vampir energetic”. Culoarea roşie evidenţiază energia negativă, perturbând acumularea energiei vitale din mediu.

În fotografia din dreapta este reprezentată aura aceluiaşi calculator (laptop), după fixarea dispozitivului de neutralizare pe carcasa acestuia (pe marginea ecranului). Prezenţa culorilor alb şi violet demonstrează că laptop-ul poate fi folosit în deplină siguranţă, fără riscul apariţiei problemelor de vedere sau a oboselii excesive.