Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Despre Noi

Despre Noi

Despre Ancu Dinca

Fizicianul si inventatorul Ancu Dinca este lider in solutii de medicina integrativa care corespund nevoilor unui stil de viata armonios al omului modern si promotor al sanatatii prin modulatorii bio-fito-dinamici care ii poarta numele.

Ancu Dinca supervizeaza productia, promovarea si comercializarea de produse pentru protectie si sanatate. Inca de la inceput, Ancu Dinca si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind primul care a introdus pe piata romaneasca formulele fitoterapeutice din etnoiatria locala, intr-o forma inovatoare.

pozaAncu Dinca, alaturi de echipele pluridisciplinare cu care colaboreaza, a demonstrat o performanta constanta in oferirea celor mai eficiente solutii personalizate de medicina integrativa. Aceasta performanta vine sa garanteze intreaga gama de produse bio-fito-dinamice, oferindu-va servicii de consiliere in domeniul sanatatii cu aceeasi dedicare, empatie si expertiza de pana acum.

In prezent portofoliul Ancu Dinca ® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand 9 tipuri de dispozitive modulatoare, unice pe piata din Romania, datorita fito-componentelor.Portofoliul Ancu Dinca ® include: dispozitive de protectie impotriva radiatiilor nocive produse de aparate si instalatii, dispozitive de energizare a apei si alimentelor si dispozitive de incarcare si echilibrare energetica.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale unice, studiate stiintific, si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Naturala Ancu Dinca ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa, care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare si neconventionale. Experienta de 15 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10,000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate, contureaza (configureaza, evidentiaza) imaginea de autoritate in domeniu a Centrului de Medicina Naturala Ancu Dinca.

Simbolul Harmonika© ilustreaza echilibrul dintre actiune si reactiune (triunghiul), prin focalizarea scanteii divine (al treilea ochi sau ochiul interior) in spatiile sacre ale corpului, mintii si sufletului (cercurile).

Alegand Centrul de medicina Naturala Ancu Dinca ® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si protectie impotriva radiatiilor nocive.

Cititi mai multe despre avantajele oferite de dispozitivele Ancu Dinca ® in pagina dedicata.