Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home CERCETĂRI PRIVIND ACŢIUNEA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP AD LA VARIETATEA SPECIEI LEBISTES RETICULATA

CERCETĂRI PRIVIND ACŢIUNEA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP AD LA VARIETATEA SPECIEI LEBISTES RETICULATA

CERCETĂRI PRIVIND ACŢIUNEA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP AD LA VARIETATEA SPECIEI LEBISTES RETICULATA

Autori: prof. Univ. dr. Marcel Dîrja, prof. Univ. dr. Tudor Sălăgean, prof. Univ. dr. Horia Criveanu, ing. Cezara Podar (Miron) (USAMV-Cluj-Napoca)

Rezumat: Peştele guppy este una din cele mai viu colorate specii de peşti ornamentali, având numeroase varietăţi de formă şi culoare. Cercetările noastre au vizat acţiunea pe care o au bio-fito-modulatorii de tip AD asupra diferitelor varietăţi a speciei lebistes reticulata, prin acţiunea acestor modulatori asupra mediilor studiate, prin activarea câmpurilor fizice subtile.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close