Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home EFECTELE BENEFICE ALE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ ÎN GONARTROZĂ

EFECTELE BENEFICE ALE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ ÎN GONARTROZĂ

EFECTELE BENEFICE ALE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ ÎN GONARTROZĂ

Autor: Cpt. Dr. Iulia-Ligiana Ianchiş-Gheţe (Gherla)

Rezumat: Am efectuat un studiu pe un număr de 40 de pacienţi care au prezentat gonartroză – artroza articulaţiei genunchilor la care le-am stabilit biocompatibilitatea DIEE şi DEA pe aparatul de biorezonanţă Oberon. Am obţinut efecte benefice în gonartroză prin scăderea în intensitate a durerii articulare şi obţinerea unei mai bune mobilităţi a articulaţiei genunchilor afectaţi, îmbunătăţind calitatea vieţii pacienţilor. Un rol important în gonartroză îl are activitatea fizică, masajul şi tehnicile de relaxare.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close