Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home EFECTELE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP A.D. ASUPRA PERFORMANŢELOR DE PRODUCŢIE LA CRAP (CYPRINUS CARPIO)

EFECTELE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP A.D. ASUPRA PERFORMANŢELOR DE PRODUCŢIE LA CRAP (CYPRINUS CARPIO)

EFECTELE BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP A.D. ASUPRA PERFORMANŢELOR DE PRODUCŢIE LA CRAP (CYPRINUS CARPIO)

Autor: ing. Alin Hapca, prof. univ. dr. Horia Radu Criveanu, ing. Cezara Podar (Miron),

Ing. Simona Laura Inoan, ing. Ioan Sîncrăian, ing. Paul Colceriu (USAMV-Cluj-Napoca)

Rezumat: Mediile acvatice artificiale au fost create de către om, fiind reprezentate de lacurile de acumulare, lacuri de baraj, iazuri, canale şi alte stucturi acvifere (CSÉP et. al., 2011).Fermele piscicole sunt într-o continuă dezvoltare prin urmare cercetările în această privinţă sunt binevenite. Materialul biologic folosit a fost hrănit cu un furaj special conceput pentru a spori creşterea. Furajul folosit la unul din loturile experimentului a fost păstrat sub influenţa bio-fito-modulatorului de tip DEA.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close