Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home EURIGRAMA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

EURIGRAMA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

EURIGRAMA BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

Autor: fizician-inventator Ancu Dincă (București)

Rezumat: La baza fiecărei performanţe se găseşte „inteligenţa valorificată temeinic” (Mircescu M.). viziunea divergentă a jucat un rol esenţial în procesul creator al bio-fito-modulatorilor de tip Ancu Dincă şi a condus la eliminarea şabloanelor şi a stereotipurilor de gândire. Prin amplificarea energiilor creatoare se generează o stare continuă de concentrare, activă până la definitivarea creaţiei. Lucrarea îşi propune prezentarea paşilor importanţi, a căutărilor făcute de Ancu Dincă pentru a ajunge la bio-fito-modulatori şi la cercetările concentrate să dezvăluie efectele acestora.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close