Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home REÎNTOARCERE LA MOŞI-STRĂMOŞI

REÎNTOARCERE LA MOŞI-STRĂMOŞI

REÎNTOARCERE LA MOŞI-STRĂMOŞI

Autori: Ancu Dincă, Oana Toma (București)

Rezumat: Vremuri tulburi pentru istoria României. Şi aceasta pentru că ne confruntăm cu o ofensivă care vizează ruperea legăturilor noastre cu trecutul de dinainte de timp. Căci tocmai acesta este elementul care incomodează: suntem legaţi ombilical de tezaurul lăsat moştenire din timpuri imemoriale de moşii şi strămoşii noştri. Ori tocmai aceste legături nevăzute, însă profund ancorate în spiritul românesc, ne ţin legaţi de aceste locuri şi de aceste vestigii. Nu avem dreptul să le pierdem. Suntem obligaţi să le dăm mai departe. Noi trăim după o singură regulă: aşa am apucat din moşi-strămoşi. Prezenta lucrare îşi propune să stimuleze căutările în profunzimea istoriei şi a patrimoniului moştenit – natură, sat, tezaur – pentru a completa Cartea neamului nostru.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close