Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home Solutii

Solutii

Eurigrama bio-fito-modulatorilor de tip Ancu Dincă

Procesul de creaţie este un fenomen complex ce presupune antrenarea tuturor mecanismelor psihologice ale creatorului şi toate resursele dobândite prin experienţă. Eurigramaîn cazul bio-fito-modulatorilo de tip Ancu Dincă este constituită dintr-o succesiune de demersuri creative bazate pe triada: căutare-aflare-aplicare.

Germenele invenţiei s-a născut ca o expresie a unei întrebări născută din inocenţa copilului Ancu Dincă:

Când aveam şapte ani, în satul meu mureau oameni de cancer, dar numai în anumite case. Atunci mi-am întrebat mama dacă, în viitor, şi familia noastră va avea de suferit de pe urma acestei maladii. Mama m-a convins că noi nu vom păţi aşa ceva, întrucât nimeni din neamul nostru nu a suferit din cauza cancerului.

            Când, în perioada industrializării urbane oamenii au început să se mute din sat, o parte din membrii familiilor care avuseseră cazuri mortale de cancer au plecat la oraş, iar o parte au rămas în sat. După câţiva ani, cei care au rămas în sat au murit de cancer, iar cei care au plecat la oraş nu s-au mai îmbolnăvit de această boală.

            Atunci mi-am pus întrebarea:Nu cumva locul pe care este amplasată casa este de vină? În acel moment, ideea de a găsi un antidot pentru a rezolva această problemă s-a născut în mintea mea.”

În acest context, inocenţa, neafectată de dogmatism, i-a permis lui Ancu Dincă formularea corelaţiei: locul casei (cauză) – boală (efect). Găsirea unei soluţii pentru eliminarea cauzei cancerului a devenit pentru copilul Ancu Dincă din Lisa, Teleorman, o problemă ce trebuia rezolvată. Refuzând postura contemplativă, beneficiind de o intuiţie nativă, Ancu Dincă a (re)descoperit adevăruri pe care ştiinţa le-a confirmat şi care au constituit răspunsuri la problemele fundamentale ale vieţii încă din antichitate.

„În timpul facultăţii, în cadrul cursurilor de fizică a Pământului, am aflat despre existenţa anumitor radiaţii pe care le produce scoarţa terestră (radiaţiile Hartmann). Am căutat să găsesc o modalitate de a neutraliza aceste câmpuri nocive. Din studiile şi cercetările făcute, axându-mă pe cunoştinţele civilizaţiei mondiale (China, Egipt, India, America de Sud, Dacia etc.) şi aflând că există anumite plante care au proprietatea de a neutraliza aceste câmpuri nocive, am căutat dacă şi pe teritoriul României există astfel de plante. Le-am descoperit, le-am aplicat şi am obşinut primele rezultate.”

Destinul creator al lui Ancu Dincă a fost acela care l-a îndreptat „inconştient” către singura disciplină care îi putea oferi răspunsuri la problema care a pulsat în subconştientul său până la maturitate: fizica.

Realizarea unei invenţii de referinţă – aşa cum este cazul bio-fito-modulatorilor de tip Ancu Dincă – presupune un orizont de informare interdisciplinar larg şi întins pe perioade lungi de timp.

„Între timp, au apărut telefoanele mobile. Procurându-mi şi eu unul am constatat după câteva luni de utilizare că are un efect negativ asupra mea, producându-mi un anumit disconfort prin stări de nelinişte, ameţeli şi chiar dureri de cap. Discutând cu alte cunoştinţe, care la rândul lor aveau telefoane mobile, am aflat că o mare parte dintre aceştia prezentau aceleaşi simptome ca şi mine, apărute tot după procurarea telefonului mobil.

            O astfel de situaţie mi-a sugerat întrebarea dacă nu cumva câmpul generat de telefonul mobil este asemănător câmpului teluric. În urma experimentelor realizate, am constatat că cele două câmpuri au într-adevăr aceeaşi natură. În consecinşă, am miniaturizat bio-fito-modulatorul pentru neutralizarea câmpului teluric, introducând o altă schemă de combinaţie a plantelor. Surpriza a fost deosebită şi destul de rapidă: numai în câteva săptămâni persoanele cu care am realizat experimentele şi-au revenit la starea normală şi, surprinzător, unele dintre ele şi-au îmbunătăţit  sau şi-au ameliorat/reyolvat anumite afecţiuni pe care le aveau.

            În continuare, de la bio-fito-modulatorul pentru telefonul mobil nu a fost de făcut decât un singur pas pentru a găsi schema pentru bio-fito-modulatorul care neutralizează radiaţiile emise de calculatoare, televizoare, cuptoare cu microunde etc.”

Clarificările conceptuale, descoperirea schemelor prin care invenţia s-a aplicat diferitelor situaţii s-au dovedit a fi momentele tranzitorii către forma finală a invenţiei.

Ca în cazul oricărui proces creator, acesta poate fi accelerat ori încetinit, stimulat sau inhibat, iar inventatorul poate fi influenţat de acceptările sau respingerile semenilor.

            „Nu pot spune că în timpul cercetărilor şi realizării acestor bio-fito-modulatori am fost pus vreodată în impas. Lucrurile au mers cât se poate de bine. Singurul lucru de care m-am lovit şi mă lovesc încă este atitudinea obtuză a unor oameni de ştiinţă, în special medici, cu care am venit adesea în contact. De cele mai multe ori, chiar în momentul demonstrării efectelor produse de realizările mele, aceştia refuzau să discute sau/şi să colaboreze pentru confirmarea sau infirmarea a ceea ce pot face aceşti bio-fito-modulatori.

            Desigur, sunt şi destule personalităţi care, colaborând şi experimentând, au ajuns să cercetze şi să aplice aceste realizări cu rezultate deosebite.”

Însă atitudinea a trei oameni de ştiinţă cu privire la invenţia lui Ancu Dincă trebuie consemnată.

            „Noi trăim în era în care vorbim despre drepturile omului. Medicina este una dintre instanţele care se adresează exact acestui segment. I-aş da domnului Ancu Dincă un sfat: toate lucrurile care încep cu mult zgomot sfârşesc în neant. Toate lucrurile care încep modest, dar care treptat în demonstraţia lor se impun şi rămân.eu cred că acesta este lucrul cel mai util pe care domnul Dincă ar trebui să îl facă. El mi-a dat câteva dispozitive, la rândul meu le-am dat câtorva colegi, le-am utilizat la pacienţi, dar – raportându-mă rezultatelor pe care mi le-a sugerat – în acest moment nu pot să spun nici că sunt „pentru”, nici că sunt „contra”. Ceea ce el ne-a prezentat pare a fi o cale către convingere. Să sperăm că el va avea succes cu aceste dispozitive, având în vedere un lucru şi anume: motivaţia sa este perfectă… În consecinţă, îi urăm domnului Dincă să aibă succes”. (prof. univ. dr. Dumitru Constantin).

„Domnul Ancu Dincă este în curs de realizare a unor teste clinice controlate riguroase, aşa cum nici măcar pentru medicamente nu fac. Deci, el a acceptat sugestia noastră şi şi-a ameliorat prezentarea invenţiei, fapt pentru care îl felicităm… Convingerea mea, fără a face polemică sau a-l lăuda, este aceea că tehnicile electronostatice pe care le-a prezentat au o dezvoltare extraordinară pentru domeniul acupuncturii şi al medicinei complementare, în general… Această spectroscopie de absorbţie pe care imaginile Kirlian sau ale profesorului Ioan Florin Dumitrescu, pe care ni le-a prezentat, poate aduce o considerabilă bază ştiinţifică atât pentru afirmarea sa, cât şi pentru domeniul acupuncturii în general…” (dr. Corneliu Moldovan).

„Invenţia fizicianului Ancu Dincă reprezintă, din punctul de vedere al soluţiei tehnico-ştiinţifice, o viziune interdisciplinară a cărei fundament se aflî doar parţial în literatura de specialitate. Ca urmare, în plan teoretic şi practic, invenţia reprezintă o reală provocare pentru toţi cei care au preocupări vizând studiul şi cercetarea fenomenelor de graniţă, între care şi acela al comportamentului straniu al sistemelor biotice şi abiotice. Cel de-al treilea mileniu, în care omenirea a pus piciorul cu inocenţă, se caracterizează prin puternica înfruntare dintre cunoaştere şi necunoaştere, dintre divin şi satanic. Iată de ce invenţia fizicianului Ancu Dincă poate fi considerată – prin valorificarea sa pentru rezolvarea unor afecţiuni grave – o invenţie de pionierat, o creaţie realizată sub semnul influenţei divine.” (conf. univ. dr. Gabriel I. Năstase).

Eurigrama – dicționarul explicativ al limbii române nu oferă o definiție a acestui termen; însă cuvântul este folosit în procesele de stimulare a creativității în pedagogie și psihologie; propunem ca definiții: harta gândirii pentru a descoperi ceva; arta de a combina diferite procese euristice în vederea creării de lucruri noi

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close