Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home STUDIU DE CAZ: BOALA PAGET A OSULUI ŞI EFECTELE BENEFICE ALE MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

STUDIU DE CAZ: BOALA PAGET A OSULUI ŞI EFECTELE BENEFICE ALE MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

STUDIU DE CAZ: BOALA PAGET A OSULUI ŞI EFECTELE BENEFICE ALE MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

Autor: dr. Florica Naidin (București)

Rezumat: Am efectuat un studiu de caz pe un pacient în vârstă de 74 de ani care a prezentat dureri accentuate la nivelul scheletului cu exacerbări şi atenuări la nivelul anumitor segmente; cu reducerea progresivă a auzului până la surditate. Pacientul a prezentat un status biosomatic care a influenţat confortul, activitatea, stilul de viaţă şi relaţia cu cei din jur. Prin aplicarea remediului complementar cu DIEE şi DEA, după stabilirea biocompatibilităţii, cu aparatul de biorezonanţă de tip Oberon, am obţinut efecte benefice pentru pacient redându-i speranţa de viaţă. Durerile nu au mai fost atât de atroce, aparatul pentru redarea auzului a fost acceptat cu uşurinţă.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close