Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home STUDIU DE CAZ: NODULUL TIROIDIAN ŞI EFECTUL BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

STUDIU DE CAZ: NODULUL TIROIDIAN ŞI EFECTUL BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

STUDIU DE CAZ: NODULUL TIROIDIAN ŞI EFECTUL BIO-FITO-MODULATORILOR DE TIP ANCU DINCĂ

Autor: Cpt. Dr. Iulia-Ligiana Ianchiş-Gheţe (Gherla)

Rezumat: Am efectuat un studiu de caz asupra unei paciente care a prezentat un nodul tiroidian asociat cu guşă, pacientă care acuza prezenţa unui nodul tiroidian la nivelul lobului drept, astenie, agitaţie, extremităţi reci – era stresată şi plângea des şi care a refuzat tratamentul recomandat de medicul endocrinolog, recurgând la aplicarea remediului complementar DIEE după stabilirea biocompatibilităţii DIEE şi DEA pe aparatul de biorezonanţă Oberon. Am obţinut efecte benefice – s-a oprit evoluţia bolii, deci creşterea în dimensiuni a nodulului, s-a îmbunătăţit calitatea vieţii şi nodulul a scăzut în dimensiuni, fapt evidenţiat prin ecografiile de la nivelul glandei tiroide.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close