Viata si Energie
Ancu Dincă - Viaţă şi Energie
Home VINDECAREA DE LA DISTANȚĂ CU BIO-FITO-MODULATORII DE TIP ANCU DINCĂ

VINDECAREA DE LA DISTANȚĂ CU BIO-FITO-MODULATORII DE TIP ANCU DINCĂ

VINDECAREA DE LA DISTANȚĂ CU BIO-FITO-MODULATORII DE TIP ANCU DINCĂ

Autori: conf. dr. ing. Adrian Vusatiuc; ing. Cezar Vusatiuc (Iași)

Rezumat: Radiestezia medicală urmăreşte evidenţierea diferitelor frecvenţe (vibraţii) pe care le generează corpul uman cu ajutorul ansei, pendulului ori altor instrumente de specialitate. Prin aplicarea acestei mtode neinvazive se poate realiza o evaluare a subiectului din punct de vedere al echilibrului fizic si energetic, pe de o parte, şi evaluarea sau stabilirea unui remediu (tratament) pentru armonizarea generală, pe de altă parte. În lucrarea de faţă se propun câteva variante radiestezice pentru eficientizarea tratamentului cu bio-fito-modulatorii de tip Ancu Dincă.

Acest site folosește cookies, vă rugam să citiți politica de confidențialitate înainte de a vă da acceptul. mai multe informatii

WWW.VIATASIENERGIE.RO folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Puteți să nu fiți de acord cu această tehnologie, apăsând butonul de respingere. WWW.VIATASIENERGIE.RO nu colectează date personale decât cu acordul explicit, nu trimite mesaje nesolicitate prin email sau prin alte mijloace de comunicare și nu partajează cu terți datele existente.

Close